Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je SWIFT

SWIFT kod

Radi olakšavanja načina rada bankarskog sustava bilo je potrebno osmisliti sustave kako bi komunikacija između različitih kreditnih institucija odnosno banaka bila olakšana. Upravo zbog toga, osmišljen je sustav SWIFT koji služi za komunikaciju između financijskih institucija. Sustav tj. mreža je razvijena od strane europskih i američkih banaka te ujedinjuje veliki broj banaka u cijelom svijetu. Sam naziv SWIFT skraćenica je za Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication odnosno u prijevodu udruženje za svjetsku financijsku telekomunikaciju između banaka. Ta organizacija osnovana je u Belgiji, točnije Bruxellesu 1973. godine. Sam kod zapravo predstavlja potpis tj. oznaku pojedine banke kojim ona komunicira u ovom sustavu. Razvitak ovog sustava omogućio je ubrzanje komunikacije između financijskih institucija te se smanjila mogućnost greške i zloupotrebe povećanjem preciznosti i točnosti podataka. Rad sustava u cijelom svijetu omogućen je osnivanjem tri podatkovna centra kod kojih u slučaju nedostupnosti jednog, druga dva mogu odraditi posao. Na taj način osiguralo se da je sustav uvijek dostupan.

Kako izgleda SWIFT broj

Kao što smo to već naveli, SWIFT sustav služi radi olakšane komunikacije između financijskih institucija i svaka banka ima svoj jedinstveni broj. On se sastoji od osam do 11 znamenki u koje su uključene oznaka sama banke (npr. PBZ), zatim oznaku države sjedišta banke (npr. HR) te lokaciju same banke i njene podružnice. S obzirom da banke imaju veliki broj podružnica, moguće je da pojedina banka ima više brojeva. Dakle, u međunarodnim plaćanjima, uvijek će se koristiti SWIFT broj kako bi se označila banka kod koje će se izvršili uplata te sam jedinstveni međunarodni bankovni broj računa odnosno IBAN pojedinog klijenta kojem se novac uplaćuje. Na taj način olakšano je međunarodno poslovanje te npr. brza pozajmica nije ograničena na državne granice već lako može prispjeti i iz inozemstva. Iako ovaj sustav nije jedini u svijetu, daleko je najrasprostranjeniji, a pogotovo u Europi i Sjedinjenim Američkim Državama. Broj se može lako provjeriti na web stranicama svake pojedine banke.

SWIFT i drugi sustavi

Iako je SWIFT sustav broji preko 2000 banaka i drugih financijskih institucija, to nije jedini sustav za međunarodnu bankovnu komunikaciju. Tako npr. Kina i Rusija imaju svoje inačice sustava. U Kini je od 2015. godine u primjenu CIPS odnosno Cross-Border Interbank Payment System tj. u prijevodu prekogranični međubankovni sustav plaćanja, ali isti služi samo za plaćanja u kineskoj valuti. S obzirom na veličinu Kine sama primjena ovog sustava je velika, ali zanemariva kada se usporedi sa SWIFTom. Rusija pak koristi SPFS sustav odnosno System for Transfer of Financial Messages tj. u prijevodu sustav za prijenos financijskih obavijesti/poruka i to od 2014. godine. Isti je razvijen nakon aneksa Krima i kao posljedica reakcije međunarodne zajednice na taj događaj te se osim u Rusiji koristi i u Turskoj i Iranu. Međutim, svi ti drugi sustavi nisu još uvijek na razini SWIFT sustava kako u pogledu količine podataka koji obrađuju tako niti što se tiče tehničkih mogućnosti.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.