Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:14
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski kredit

Svijet kredita danas nam nudi različite kredite za različite potrebe. Od velikih stambenih kredita do malih gotovinskih, krediti su potrebni svima na sve strane. Nekad je u pitanju veliki životni plan poput selidbe u vlastiti prostor po prvi puta, drugi puta su u pitanju manje stvari poput iznenadnih troškova i sličnog koje zahtijevaju našu pažnju što prije. Bilo kako bilo, oni kojima je potreban nenamjenski kredit za različite situacije, trebali bi pogledati i ponude online kredita. Online nenamjenski kredit danas je vrlo popularan radi različitih aspekata, a pomoći će i Vama da realizirate svoje planove, bili oni poslovni ili privatni. Nenamjenski kredit online savršen je za sve one koji tek ulaze u svijet kredita, ali i za one iskusne koji znaju proceduru i žele kredit u boljim uvjetima.

Nenamjenski kredit – zašto je bolje online?

Online krediti uglavnom su imali imidž nepouzdanih kredita, skupa u košu s kreditarima koji svoje letke ostavljaju na uličnoj rasvjeti i po autobusnim stanicama. Ipak, danas su te kreditne kuće koje se bave online kreditima dobile masovno na kredibilitetu i transparentnošću, a svojim ponudama pariraju, ako i ne nadmašuju ponude klasičnih banaka. Nenamjenski kredit online dolazi do Vas puno brže nego u klasičnom smislu pa tako možete novce vidjeti na svom računu unutar jednog dana od predaje zahtjeva za online kreditom.

Nenamjenski kredit – brzina nije jedina pogodnost

Pogodnosti online kredita ne leže samo u činjenici da su ti krediti brzi i izbjegavaju duga čekanja u bankama i sastanke s osobnim bankarima. Online nenamjenski kredit također će Vam omogućiti uživanje u kreditima bez dodatnih naknada i provizija – takve dodatne naknade obično se javljaju kod klasičnih kredita u banci, a mogući su bili jer su banke izdavale većinu kredita. Danas, kad je konkurencija jača, svi dodatni nameti odjednom nestaju jer je cilj privući što više ljudi pod svoj krov. U takvoj situaciji kapitalizirate najviše Vi, stoga se odlučite za kredit bez sumnje.

Nenamjenski kredit – za nove, ali i za iskusne

Novi klijenti i oni koji se tek upuštaju u svijet kredita, uz kredite online moći će dobiti dojam kako je to otplaćivati kredit u boljim uvjetima nego što bi to dobili u banci. Razlog tomu je što se nenamjenski kredit online izdaje u maloj svoti sredstava pa ga je tako i lakše otplatiti. Kada to kombiniramo s činjenicom da je kredit online brz i pouzdan, dajemo novim klijentima priliku da u kratkom roku isprobaju kreditno poslovanje. Iskusnima također preporučamo online kredit radi brojnih pogodnosti navedenih u članku za koje znamo da nisu mogli dobiti u klasičnim ugovorima.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.