Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je IBAN

IBAN – International Bank Account Number

IBAN (skraćeno od “International Bank Account Number”) je međunarodni broj bankovnog računa je oznaka koja služi kao identifikator pojedinog računa u banci. Prilikom otvaranja transakcijskog računa pojedinog klijenta, istom se dodjeljuje njegov IBAN kao identifikator njegovog transakcijskog računa. U Republici Hrvatskoj taj identifikator se sastoji od 21. znaka koji započinje oznakom HR te zatim slijedi dvije znamenke koje označavaju kontrolni broj, zatim sedam znamenki koje označavaju kreditnu instituciju odnosno banku kod koje je račun otvoren te deset znamenki koje označavaju broj pojedinog računa. Sam sustav ovakvog označavanja računa kreiran je od strane Europske komisije za bankarske standarde te je njegovo korištenje obavezno od 2005. godine ( u Republici Hrvatskoj od 01. lipnja 2013. godine). Sustav je nastao kako bi se olakšao međunarodni ali i domaći transfer novca između banaka odnosno radi lakšeg korištenja usluga kao što su brzi krediti, plaćanja i sl. Iako je upotreba započela u europskim zemljama, sve se više koristi i u ostatku svijeta.

Kako saznati svoj IBAN?

IBAN odnosno međunarodni broj bankarskog računa služi za uplate na taksacijske račune i od svojeg uvođenja uvelike je olakšao kako međunarodne tako i tuzemne transakcije. S obzirom da se isti koristi za sve uplate, bitno je znati kako saznati svoj IBAN. Najlakše je to vidjeti na bankovnoj kartici svog transakcijskog računa na kojoj je isti ispisan. Također, u ugovoru koji ste sklopili s bankom tijekom otvaranja svog računa u banci također je naveden. Na internetu su prisutni i brojni kalkulatori koji će vam pomoći da saznate znamenke svog IBANA. Često se događa da ljudi umjesto IBANA daju svoj broj kartice te je zbog toga potrebno ta dva broja razlikovati. Kao što smo to već prethodno objasnili, jedinstveni identifikator bankovnog računa uvijek započinje sa oznakom države u kojoj je račun otvoren odnosno slovima, a ne brojkama i po tome ćete najlakše isti prepoznati u slučaju da je potrebno. Naravno, u slučaju bilo kakvih poteškoća, uvijek se možete obratiti svojoj banci.

IBAN i SWIFT

Iako je sustav jedinstvenog identifikatora bankovnog računa na područjima europskih zemalja prisutan već dugi niz godina, mnoge svjetske države i dalje ga službeno ne koriste. Tako npr. SAD i Kanda nemaju službene IBAN oznake iako priznaju i prepoznaju isti te se njime služe u bankovnim transferima odnosno obrađuju plaćanja prema tome sustavu. Kada govorimo o međunarodnom značaju predmetnog sustava, svakako je potrebno spomenuti i SWIFT broj. Naime, kao što je IBAN ključan za identifikaciju pojedinog računa određene osobe, tako je SWIFT bitan za identifikaciju određene banke odnosno kreditne institucije tijekom međunarodnih financijskih plaćanja. Oba sustava se koriste paralelno u međunarodnom transakcijskom sustavu i međusobno se nadopunjuju. Dakle, korištenje ovog sustava uvelike olakšava identifikaciju pojedinog računa i vezan je za konkretne podatke pojedinog klijenta te je upravo zbog toga najbitnije tijekom svake transakcije koristiti ispravan broj. Također, taj broj je jedino što je i potrebno za provođenje transakcije te stoga nije potrebno davati broj kartice trećim osobama, a zbog činjenice da njegovim davanjem povećava mogućnost prijevare.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.