Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za nezaposlene

U današnje vrijeme nitko ne može priuštiti si stvari koje se očekuju a da ne podignu kredit. Premda među nama ima onih koji imaju pristup novcu koji ne dolazi od banaka, većina nas će se prije ili kasnije zadužiti kako bi si osigurala stvari koje se i ne smatraju baš luksuzom. Krediti na duga obvezivanja često su i rizični pa kad ostanemo bez posla otplatiti kredit postaje problem. Ono što je još gore jest kad trebamo dodatan novac u postojećoj situaciji. Krediti za nezaposlene neće se nalaziti u banci, ali online krediti za nezaposlene vrlo će lako dati Vam opciju kad mislite da opcija nema.

Krediti za nezaposlene – zašto se isplate?

Kreditno poslovanje u recentnom periodu doživljava velike promjene. Poticaj da se sve više djelatnosti preseli u digitalni svijet nije obišao i financijski sektor. Sve više kredita i transakcija obavlja se online, a s 2020. godinom i koronavirusom taj proces dobio je dodatni pogon. Takvi online krediti, pa i krediti za nezaposlene, omogućit će mnogima vrlo nerizične izvore financiranja. Takvi krediti isplate se jer su sume novaca i rokovi otplate manji od prosječnih kredita. Ovakvi nenamjenski krediti upotpunit će rupe u Vašim planovima, a istodobno se nećete puno obvezati.

Krediti za nezaposlene – prednosti online kredita

Online krediti nisu samo dobri jer su nisko rizični. Ovakve kredite najviše karakterizira brzina. Dok u klasičnom kreditiranju podizanje kredita može potrajati i tjednima, online krediti za nezaposlene i sve ostale mogu sjesti na Vaš račun u par klikova i unutar jednog dana. Kad je brzina u pitanju, online krediti nadmašuju one klasične više puta. Osim tih pogodnosti, online krediti također od Vas ne traže jamce, ne traže duge odlaske u banke, a naknade i provizije koji se dodatno naplaćuju tokom podizanja i vraćanja kredita nisu prisutni u online kreditima. Krediti za nezaposlene tako su najbolji oni online koji neće tražiti od klijenata mnoge sitnice koje kriju klasični krediti.

Krediti za nezaposlene – savršeno vrijeme za online transakcije

Online krediti danas ne služe samo kako bi banka profitirala direktno kroz kamate od danih kredita. Dapače, manji iznosi koji se podižu obično dolaze bez kamatnih stopa. Ukoliko se obvežete na samo 30 dana roka otplate, Vaš mali kredit neće uopće ni imati kamatu. Dakle, online krediti za nezaposlene ne služe samo kako bi banka profitirala, već i kako bi klijente naučila online kulturi kreditnog zaduživanja. Dok traje ovakav proces prelaska na digitalne tehnologije, krediti online dolaze vrlo pogodni i povoljni. Iskoristite vrijeme koje Vam daje ovakve kredite i ne razmišljajte dva put.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.