Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mini krediti

Danas je svakome potreban kredit prije ili kasnije. Uhvati stiska za novcem u nenadanim životnim situacijama pa se snalazimo tko kako zna. Za one koji su u dugovima opcije postaju limitirane, a stiska i dalje postoji. Tu dolaze mini krediti koji savršeno sjednu u svim situacijama kad je kredit potreban odmah. Ti krediti uglavnom dolaze u online obliku, a karakterizira ih brzina isplate, manji ili nikakvi troškovi te također ne zamaraju klijente dugačkim i zamornim posjetima bankama. Mini krediti zauzimaju sve veći udio u kreditnom poslovanju, a s 2020. godinom dobivaju dodatan vjetar u leđa kad se počinje poticati sve više transakcija online.

Mini krediti – zašto se odlučiti za ovakvu vrstu kredita?

Krediti koje nabavljamo u bankama dolaze u paketu s mnogim drugim nepogodnostima, nekima o kojima ne saznamo u početku. Dodatne provizije banci, naknade za ovo i naknade za ono uvelike obeshrabre ljude da se odluče za kredit. Online mini krediti zaobilaze te iste parametre te omogućuju klijentima brz pristup novcu. Mini krediti se isplate jer u njima nema dodatnih provizija niti naknada pa će klijenti unaprijed znati sve troškove koje imaju – a oni su isključivo fokusirani u kamatnim stopama.

Mini krediti – revolucija kreditnog poslovanja

Digitalnim napretcima sve više djelatnosti prelazi na online oblik poslovanja. Financijska djelatnost također je zakoračila u taj svijet prije 15 godina, a danas, uz pandemiju koronavirusa, takav oblik kreditnog poslovanja počeo se poticati još jače i još više. Mala revolucija kreditnog poslovanja omogućit će prelazak u online kreditiranje u svakom obliku, a kad će taj proces završiti je samo pitanje vremena. Mini krediti simboliziraju taj prijelaz, a pošto je u pitanju tranzitno vrijeme, takvi mini krediti dolaze s mnogim pogodnostima. Osim već spomenutih prednosti, online krediti također mogu doći u oblicima u kojima ne postoje ni kamate. Zaključuje se da takvi krediti onda funkcioniraju po principu „koliko uzmeš, toliko vratiš“. Zvuči nevjerojatno?

Mini krediti – pravo vrijeme za podići kredit online

Online krediti nisu samo za one koji su iskusni u kreditnom poslovanju i već znaju sve poznate korake i procedure koji se događaju u tom procesu. Online mini krediti savršeni su i za one koji se tek upuštaju u kreditno poslovanje. Mini krediti svojevrstan su ulazak u svijet financija, a klijenti će moći procijeniti svoje subjektivne sposobnosti vraćanja malih kredita s kojima se ne riskira previše. Krediti bez kamata također su mogući ukoliko se radi o maloj količini novca i malom roku otplate. Danas možete vrlo lako okusiti svijet kredita bez prevelikih zaduživanja. Uz tranzitno razdoblje prelaska u digitalni oblik kreditiranja, živimo u savršenom vremenu za ulazak u kredit. Razmotrite opciju modernog doba – mini krediti u samo par klikova i uz mala obvezanja.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.