Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:40
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako se maknuti s crne liste banaka

Crna lista banaka

U svakodnevnom platnom prometu kako u poslovne tako i u privatne svrhe svi se koristimo uslugama kreditnih institucija odnosno banaka. Međutim, troškovi života neprestano rastu te smo danas svjedoci nezapamćeno visokih stopa inflacije. Inflacija predstavlja opći porast razine cijena i nerijetko se desi da primanja odnosno plaće ne prate paralelno povećanje cijena. Zbog navedenog, može doći do problema prilikom otplate naših dugovanja prema banci. Crna lista banaka zapravo predstavlja listu klijenata koje imaju poteškoća s pravovremenim izvršavanjem financijskih obveza. Prije svakog zaduženja kod određene banke, potrebno je dobro proučiti ugovorne odredbe kako bi znali na što se točno i pod kojim uvjetima obvezujemo, a sve kako bi mogli pravovremeno izvršavati svoje financijske obveze. Postoji određena zakonska regulativa kada je u pitanju crna lista banaka te su propisani uvjeti pod kojima određeni klijent može dospjeti na tu listu. Naravno, stavljanje na crnu listu povlači za sobom određene negativne posljedice po klijenta o čemu više u nastavku.

Crna lista – kako se dospije na nju?

Banke u skladu sa zakonom propisuju uvjete pod kojima određeni klijent može doći u status neispunjavanja obveza – tzv. crna lista. U većini slučajeva na crnu listu se dolazi nepravovremenim podmirenjem ili nepodmirenjem svojih financijskih obveza prema banci. Tako npr. ako klijent kasni više od 90 dana sa otplatom svojih dospjelih obveza može biti stavljen na crnu listu. Također, ako se prekorači određeni limit ili se pak ugovori program refinanciranja, također se može dospjeti na listu. Kao posljedica stavljanja u predmetni status, klijentu banke ograničuje se dostupnost određenih bankarskih usluga u određenom vremenskom razdoblju. Tako je moguće da se onemogući plaćanje na rate ili pak da se u potpunosti blokiraju određene kartice. Crna lista odnosno status neurednog podmirenja financijskih obveza može se ukinuti, ali je za isto potrebno obratiti se banci odnosno svom osobnom bankaru i proučiti koje su mogućnosti ponovnog stjecanja statusa urednosti u podmirivanju obveza odnosno skidanja s crne liste.

Crna lista banaka- kako se maknuti s liste?

S obzirom da se crna lista odnosi na klijente koji neuredno ispunjavaju svoje financijske obveze prema banci, logično je da je način micanja s liste povezan s otplatom postojećih dugovanja. Potrebno se pvo obratiti bankaru u slučaju financijskih poteškoća te vidjeti koje opcije postoje kako bi se klijentu olakšala otplata. To može biti napravljeno u vidu reprogramiranja odnosno refinanciranja dospjelih obveza. To zapravo znači da se klijentu omogućavaju novi krediti pod određenim uvjetima kojima se njihove postojeće obveze odnosno dugovanja zatvaraju te se pri tome ugovara novi kredit pod novim uvjetima koji će biti u skladu s financijskim mogućnostima klijenta te mu omogućiti da plaća svoje obveze prema dospijeću. Međutim, potrebno je istaći kako je potreban povećan oprez kod ugovaranja ovakvih kredita jer isti obično podrazumijevaju lošije uvjete po klijenta nego je to bilo u prijašnje ugovorenoj obvezi. Dakle, crna lista onemogućuje klijentu daljnje korištenje svih pogodnosti koje je do tada uživao kod svoje banke, ali u dogovoru s bankom i uz buduću pravilnu i pravovremenu otplatu može se doći do ponovnog stjecanja statusa urednog platiše.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.