Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:40
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Važnost računovodstva u poslovanju

Računovodstvo i koje prednosti nudi

Računovodstvo je ključni dio bilo kojeg uspješnog poduzeća. Svaka ozbiljna poslovna organizacija mora voditi računa o svom poslovanju kroz prihode i rashode te moraju obavezno voditi sve po aktualnim zakonskim propisima ako žele dugoročno ostati u poslu. Mnogi se možda pitaju koja je svrha mjesečnog plaćanja firmi koja će za vas voditi evidenciju svih vaših računa no činjenica je da poduzeće zapravo ne može dugoročno dobro funkcionirati ako nema dobro računovodstvo u svojoj pozadini. Upravo su računovođe ti kojima je posao brinuti se o financijskom zdravlju vašeg poduzeća. Njihova uloga je osigurati da vaš posao dobro funkcionira, da posluje u plusu te da vam daju jasnu sliku koje su točno poslovne odluke dobre ili loše u financijskom smislu. Uz to, računovodstveni servis vam omogućuje da se koncentrirate na svoju primarnu djelatnost u svom poduzeću, a brigu oko računa i trenutnih zakonskih odredbi ostavite na brigu stručnjacima kojima je to posao.

Računovodstvo i zašto je važno

Računovodstvo možda djeluje kao samo još jedan dodatan račun kojim morate na mjesečnoj razini pokrivati no činjenica je da vam dobar računovodstveni tim zlata vrijedi za dobro poslovanje vašeg poduzeća. Računovodstvo je tu kako bi vam pomoglo dati jasniju sliku oko financijskog aspekta vašeg poslovanja. Oni prate tijek svih troškova i dobiti te vam mogu dati savjete kako maksimizirati profit ili kako rasporediti svoj budžet unutar sljedećeg fiskalnog razdoblja. Na taj način možete uspješno planirati rast i boljitak svog poduzeća. Osim što se bavi analizom vašeg poslovanja, računovodstveni servis će također osigurati da se cijeli poslovni proces odvija po zakonu pa vas na taj način osigurava od plaćanja skupocjenih kazni radi potencijalnih greški u proceduri. Također će za vas kreirati obavezne financijske izvještaje koje morate podnijeti na godišnjoj razini. Vođenje uspješnog poduzeća očituje se po tome kakav je bio omjer vaših prihoda i rashoda na kraju godine, a uz dobar računovodstveni tim si osiguravate bolju šansu za uspjehom.

Računovodstvo i briga o financijskom zdravlju poduzeća

Računovodstvo vodi brigu o svim financijskim procesima unutar vašeg poduzeća. Na taj način neće nikada doći do iznenađenja radi nekih neočekivanih dugova ili troškova. Jedna od zadaća je da vas upozore ako u nekom trenutnu fali novaca za neki dio obaveznih troškova koje kao poduzeće morate pokriti. U tom slučaju ćete morati doći do brzog priljeva novca, a najjednostavniji način kako danas možete doći do njega je uz usluge kao što su to brzi krediti preko interneta. Naime, ovdje se radi o modernom tipu bankarske usluge gdje možete u izrazito kratkom roku dobiti isplatu gotovinskog kredita koji zatim možete koristiti u bilo koju svrhu. Prednost ovakve usluge je to što ne morate pravdati svoje troškove, a sam novac sjeda na vaš račun već unutar 24 sata od kada ste napravili prijavu. Računovodstvo je zato ovdje da poprati sve vaše prihode, uključujući i kredit koji ste uzeli kao bi vam se pružila jasna slika vašeg financijskog poslovanja.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.