Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je Ferratum

Što je Ferratum i kako funkcionira?

Ferratum je međunarodna financijska tvrtka koja se specijalizirala za pružanje brzih i jednostavnih financijskih usluga svojim klijentima. Tvrtka je osnovana 2005.

godine u Finskoj, a danas posluje u više od 25 zemalja diljem svijeta. Ferratum nudi kredite za kratkoročne potrebe, poput neplaniranih troškova ili hitnih popravaka, te kredite za dugoročne potrebe, poput financiranja automobila ili stambenih potreba.

Ferratum funkcionira na način da klijenti mogu aplicirati za kredit putem interneta ili mobilne aplikacije. Proces apliciranja je jednostavan i brz, a klijenti mogu dobiti odobrenje kredita u roku od nekoliko minuta.

Nakon odobrenja, novac se isplaćuje na račun klijenta u roku od 24 sata.

Tvrtka koristi naprednu tehnologiju i algoritme kako bi procijenila kreditnu sposobnost klijenta te na taj način osigurala brzu i pouzdanu uslugu. Ferratum također pruža besplatne savjete i podršku klijentima kako bi im pomogli u upravljanju njihovim financijama.

Ferratum je posebno popularan među klijentima koji traže brzo i jednostavno rješenje za svoje financijske potrebe.

Tvrtka je poznata po tome što nudi kredite bez potrebe za jamcem ili hipotekom te što ne provodi detaljne kreditne provjere. To znači da čak i klijenti s lošom kreditnom poviješću mogu aplicirati za kredit kod Ferratuma.

Ukratko, Ferratum je moderna financijska tvrtka koja nudi brze i jednostavne kredite svojim klijentima. Tvrtka koristi naprednu tehnologiju kako bi osigurala brzu i pouzdanu uslugu te pruža besplatne savjete i podršku klijentima. Ferratum je posebno popularan među klijentima koji traže brzo i jednostavno rješenje za svoje financijske potrebe.

Kako se može dobiti kredit od Ferratuma?

Ferratum nudi jednostavan i brz proces apliciranja za kredit putem interneta ili mobilne aplikacije. Klijenti moraju ispuniti online obrazac s osobnim podacima i informacijama o kreditu koji traže. Nakon što se obrazac ispuni, Ferratum koristi naprednu tehnologiju i algoritme kako bi procijenio kreditnu sposobnost klijenta.

Ako klijent zadovoljava uvjete, Ferratum će odobriti kredit u roku od nekoliko minuta.

Klijent će dobiti obavijest o odobrenju kredita putem e-pošte ili SMS poruke. Nakon toga, novac će biti isplaćen na račun klijenta u roku od 24 sata.

Kod apliciranja za kredit kod Ferratuma, klijenti moraju imati nekoliko osnovnih uvjeta. Prvo, klijent mora biti stariji od 18 godina. Drugo, klijent mora imati redovita primanja, bilo da se radi o plaći, mirovini ili drugim izvorima prihoda.

Treće, klijent mora imati važeći račun u banci i mobilni telefon.

Ferratum nudi kredite u rasponu od nekoliko stotina do nekoliko tisuća kuna, ovisno o potrebama klijenta. Klijenti mogu birati između kratkoročnih kredita, koji se vraćaju u roku od nekoliko tjedana, ili dugoročnih kredita, koji se vraćaju u roku od nekoliko godina.

Jedna od prednosti korištenja usluga Ferratuma je što klijenti mogu aplicirati za kredit u bilo koje vrijeme, bez obzira na radno vrijeme banaka.

To znači da klijenti mogu dobiti novac u roku od 24 sata, čak i ako je vikend ili praznik.

Ukratko, klijenti mogu dobiti kredit od Ferratuma putem interneta ili mobilne aplikacije. Proces apliciranja je jednostavan i brz, a novac se isplaćuje na račun klijenta u roku od 24 sata. Klijenti moraju ispuniti nekoliko osnovnih uvjeta kako bi aplicirali za kredit, a Ferratum nudi kredite u rasponu od nekoliko stotina do nekoliko tisuća kuna. Prednost korištenja usluga Ferratuma je što klijenti mogu aplicirati za kredit u bilo koje vrijeme, bez obzira na radno vrijeme banaka.

Koje su prednosti korištenja usluga Ferratuma?

Korištenje usluga Ferratuma ima brojne prednosti za klijente koji traže brzo i jednostavno rješenje za svoje financijske potrebe. Jedna od prednosti je što Ferratum nudi jednostavan proces apliciranja za kredit putem interneta ili mobilne aplikacije. Klijenti ne moraju posjećivati fizičku poslovnicu ili čekati u redu, već mogu aplicirati za kredit iz udobnosti svog doma ili ureda.

Druga prednost korištenja usluga Ferratuma je što klijenti mogu dobiti kredit u roku od nekoliko minuta nakon apliciranja.

Ferratum koristi naprednu tehnologiju i algoritme kako bi procijenio kreditnu sposobnost klijenta, što znači da klijenti ne moraju čekati danima ili tjednima na odgovor.

Treća prednost Ferratuma je što nudi kredite bez potrebe za jamcem ili hipotekom. To znači da klijenti ne moraju imati imovinu ili nekoga tko će ih jamčiti kako bi aplicirali za kredit. Ovo je posebno korisno za klijente koji nemaju imovinu ili ne žele izložiti svoje prijatelje ili obitelj riziku.

Četvrta prednost korištenja usluga Ferratuma je što tvrtka ne provodi detaljne kreditne provjere.

To znači da klijenti s lošom kreditnom poviješću ili oni koji su imali probleme s plaćanjem u prošlosti mogu aplicirati za kredit kod Ferratuma. Ferratum se fokusira na trenutnu kreditnu sposobnost klijenta, a ne na povijest kreditnog ponašanja.

Peta prednost Ferratuma je što klijenti mogu dobiti novac u roku od 24 sata, čak i ako je vikend ili praznik. To znači da klijenti mogu riješiti svoje financijske probleme brzo i učinkovito, bez obzira na to kada se ti problemi pojave.

Korištenje usluga Ferratuma također je sigurno i pouzdano.

Tvrtka ima stroge sigurnosne mjere kako bi zaštitila osobne podatke klijenata i osigurala da se novac isplaćuje samo na račun klijenta.

Ukratko, korištenje usluga Ferratuma ima brojne prednosti za klijente koji traže brzo i jednostavno rješenje za svoje financijske potrebe. Ferratum nudi jednostavan proces apliciranja za kredit, brzu obradu zahtjeva, kredite bez potrebe za jamcem ili hipotekom, ne provodi detaljne kreditne provjere te omogućava isplatu novca u roku od 24 sata. Korištenje usluga Ferratuma je sigurno i pouzdano, što znači da klijenti mogu biti sigurni da su njihovi osobni podaci i novac zaštićeni.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.