Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:40
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

SMS krediti

Kako do kredita kad ti treba odmah? Kako podići novac za nešto vrlo bitno što treba što prije riješiti, a da ne čekaš u redovima danima? SMS krediti dio su nove ere kreditnog poslovanja, a omogućit će svakome potrebitom da dođe do novaca brzo i legalno. Uz revoluciju kreditnog sustava koji se sve više oslanja na online modele poslovanja, banke diljem svijeta počele su ulagati više sredstava upravo u ovaj model. Uz digitalno doba i tehnološki napredak društva, kombinirano s pandemijom koronavirusa u 2020. godini, kreditno poslovanje ima spreman teren da se prebaci na novi model poslovanja. SMS krediti brzi su i ispravni, a dolaze sa svojim pogodnostima.

SMS krediti – jednostavno i lagano

Uz novi oblik kreditiranja, za SMS kredit ne treba Vam puno. Jednostavno uz jedan SMS započeli ste proceduru zatraženja kredita. Takav kredit, neovisno o njegovoj visini i roku otplate, sjeda na Vaš račun unutar jednog dana, puno brže nego što bi sjeo klasičan kredit u Vašoj lokalnoj banci. Uzevši u obzir opće društveno stanje uvjetovano globalnom pandemijom, ovakav model kreditiranja savršeno poštuje sve mjere opreza radi suzbijanja širenja zaraze. Dakle, SMS krediti ne samo da su jednostavni i brzo dostupni, već podizanjem ovakvog kredita poštujete pravila društvene odgovornosti. Zaista nema razloga da se ovakvi krediti ne standardiziraju u zadanom vremenu.

SMS krediti – krediti bez dodatnih naknada

Krediti koje podižete putem SMS-a nisu samo brzi i jednostavni. Krediti ovog tipa također dolaze bez dodatnih naknada koji se obično pojave tokom procedure podizanja kredita u banci. Na takve cake jednostavno zaboravite, a kredit kojeg tražite doći će bez dodatnih nameta. Nema skrivenih troškova i dodatnih provizija, SMS krediti transparentni su u cijelosti. Odlučite se i Vi za SMS kredit i olakšajte si procedure i procese kako biste došli do novaca. Gotovinski SMS krediti ne pitaju za što Vam treba kredit, raspolažete s novcem kao i u svakom drugom gotovinskom kreditu.

SMS krediti – prijelaz na novi model kreditiranja

U 2020. godini društvo je bilo prisiljeno adaptirati se. Tako vrijedi i za financijsku djelatnost koja je inovacijama morala održati svoje poslovanje u novim uvjetima. Banke koje su se na to pripremale dobro su prošle, dok druge nisu. Online pružatelji kredita, kao i SMS krediti stavljeni u centar pažnje jer svojim svojstvima savršeno leže u atmosferi 2020. godine. Priključite se mnogima koji su već prepoznali prednosti ovog modela kreditiranja. Prođite jeftinije i brzo podignite kredit – okusite novi način kreditiranja i riješite svoje probleme brzo i efikasno.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.