Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Raiffeisen banka krediti

Krediti se javljaju kao opcija u mnogim okolnostima s kojima se susrećemo tokom života. Danas, što god da želimo ostvariti, a tiče se velikih stvari, kredit je uglavnom neophodan. Zato je kreditno poslovanje danas razvijeno do krajnjih granica, a kreditne ponude i tržište kredita jedno je od najvećih na svijetu. Raiffeisen banka krediti dio su tog tržišta, a ono što odvaja Raiffeisen od ostalih banaka jest upravo transparentnost i pouzdanost. Ljudi koji odaberu Raiffeisen banku kao svog financijskog partnera uživaju u kreditima po povoljnim uvjetima, rasterećeni su dodatnih naknada i mogu lako ugovarati kredite. Brzo, lako i jednostavno – Raiffeisen banka brzi krediti spas su svakome tko treba kapital.

Raiffeisen banka krediti – brzina i pouzdanost kredita

Krediti su ponekad veliki rizik, a ugovaranje kredita uglavnom je zamoran proces svakom klijentu. Raiffeisen banka krediti nudi alternativnu opciju online kredita koji zaobilaze ovaj problem. Brzina i pouzdanost kredita najviše se manifestira u online kreditnom sustavu. Novi sustav poput ovog omogućuje klijentima brz pristup novcu, a zamorna čekanja u poslovnicama su stvar prošlosti. To je ujedno i glavni razlog zašto je danas online kreditni sustav u usponu. Osim brzine i pouzdanosti, Raiffeisen banka krediti pogodni su i u drugim aspektima.

Raiffeisen banka krediti – online krediti kao odgovor na pandemiju

Kako je svijet stavljen pred izazov u 2020. godini uz izbijanje pandemije koronavirusa, kreditno poslovanje također se našlo pred ekonomskim izazovom. Kako bi održali razinu poslovanja koje su imali prije krize, Raiffeisen izdaje ponudu online kredita. Online krediti osim što su pogodni radi svoje brzine, također odgovaraju trenutnoj društvenoj atmosferi u svijetu: reduciranje društvenih kontakata, odnosno društveno distanciranje zadovoljeno je ovim korakom. Raiffeisen banka krediti tako su brzo postali popularni izbor za kredite tokom 2020. godine.

Raiffeisen banka krediti – pogodnosti online kredita

Osim brzine i pouzdanosti, pogodnosti online kredita leže i u činjenici da u ovakvom sustavu kreditiranja ne postoje dodatne naknade koje plaćaju klijenti pri sklapanju ugovora o kreditu. Online krediti također zaobilaze dodatnu papirologiju i samim time su još brži u svom procesu. Nadalje, krediti koji se dižu u malom iznosu i kratkom roku otplate, moguće ih je otplatiti čak i bez kamata. Odlučite se za visinu kredita po želji, stavite mali rok otplate i efektivno ćete posuditi i vratiti novac u jednakoj količini. U takvim uvjetima, online krediti su najbolji odgovor na većinu pitanja o izboru kredita. Raiffeisen banka krediti poslužit će svakome tko se pronađe u situaciji da novac treba što prije i što povoljnije.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.