Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Osobni krediti koje nudi Ferratum

Vrste osobnih kredita koje nudi Ferratum

Ferratum je financijska institucija koja nudi različite vrste osobnih kredita. Osobni krediti su vrsta kredita koja se najčešće koristi za financiranje nepredviđenih troškova ili kupovinu skupih stvari poput automobila ili kućanskih aparata. Ferratum nudi nekoliko vrsta osobnih kredita, uključujući kratkoročne kredite, dugoročne kredite i kredite za konsolidaciju dugova.

Kratkoročni krediti su namijenjeni ljudima koji trebaju novac hitno i ne žele se obvezati na dugoročnu otplatu.

Ovaj kredit je obično manjeg iznosa i mora se vratiti u roku od nekoliko mjeseci. Ferratum nudi kratkoročne kredite koji se mogu dobiti brzo i jednostavno, bez potrebe za jamcem ili hipotekom.

Dugoročni krediti su namijenjeni ljudima koji trebaju veći iznos novca i žele ga vratiti u dužem vremenskom razdoblju. Ferratum nudi dugoročne kredite s različitim kamatnim stopama i uvjetima otplate.

Ovi krediti obično zahtijevaju jamca ili hipoteku.

Krediti za konsolidaciju dugova su namijenjeni ljudima koji imaju više kredita i žele ih spojiti u jedan kredit s nižom kamatnom stopom. Ferratum nudi kredite za konsolidaciju dugova koji vam mogu pomoći u smanjenju mjesečnih rata i uštedi novca na kamatama.

Ferratum nudi mogućnost online apliciranja za sve vrste osobnih kredita. To znači da možete aplicirati za kredit iz udobnosti svog doma, bez potrebe za odlaskom u banku.

Ferratum također nudi brzu obradu zahtjeva i isplatu novca u roku od 24 sata.

Ukratko, Ferratum nudi različite vrste osobnih kredita koji mogu zadovoljiti različite potrebe klijenata. Online aplikacija i brza obrada zahtjeva čine proces apliciranja jednostavnim i brzim. Međutim, kao i kod svih kredita, važno je pažljivo proučiti uvjete i kamatne stope prije nego što se odlučite za kredit.

Kako dobiti osobni kredit kod Ferratuma

Za dobivanje osobnog kredita kod Ferratuma potrebno je ispuniti nekoliko uvjeta. Prvo, morate biti punoljetni i imati redovni izvor prihoda. Također, morate imati važeću osobnu iskaznicu i broj tekućeg računa.

Ferratum ne zahtijeva jamce ili hipoteke za kratkoročne kredite, ali za dugoročne kredite i kredite za konsolidaciju dugova može biti potrebno osiguranje.

Postupak apliciranja za osobni kredit kod Ferratuma je jednostavan i brz. Prvo, trebate odabrati vrstu kredita koja vam najbolje odgovara i izračunati iznos koji vam je potreban. Zatim, možete aplicirati za kredit putem online obrasca ili telefonski.

Ferratum će zatim provjeriti vašu kreditnu sposobnost i odlučiti o odobrenju kredita.

Važno je napomenuti da će kamatne stope za osobne kredite kod Ferratuma varirati ovisno o vrsti kredita i uvjetima otplate. Stoga je važno pažljivo proučiti uvjete prije nego što se odlučite za kredit. Ferratum također nudi mogućnost rane otplata kredita bez dodatnih naknada, što može biti korisno ako želite uštedjeti na kamatama.

Kod Ferratuma, proces odobrenja kredita može biti brz, ali vrijeme isplate novca ovisi o bankama i njihovoj brzini obrade transakcija.

Obično se novac isplaćuje u roku od 24 sata od odobrenja kredita.

Ukratko, da biste dobili osobni kredit kod Ferratuma, morate ispuniti nekoliko uvjeta i odabrati vrstu kredita koja vam najbolje odgovara. Postupak apliciranja je jednostavan i brz, a kamatne stope ovise o uvjetima otplate. Ferratum nudi mogućnost rane otplata kredita bez dodatnih naknada, a novac se obično isplaćuje u roku od 24 sata od odobrenja kredita.

Prednosti i nedostaci osobnih kredita koje nudi Ferratum

Kao i kod svih financijskih proizvoda, postoje prednosti i nedostaci osobnih kredita koje nudi Ferratum. Jedna od prednosti je brza obrada zahtjeva i isplata novca, što može biti korisno u hitnim situacijama.

Također, Ferratum nudi različite vrste osobnih kredita koje se mogu prilagoditi različitim potrebama klijenata.

Druga prednost je mogućnost online apliciranja za kredit, što može uštedjeti vrijeme i trud. Ferratum također nudi fleksibilne uvjete otplate i mogućnost rane otplata kredita bez dodatnih naknada.

Međutim, kao i kod svih kredita, postoje i nedostaci. Jedan od nedostataka su relativno visoke kamatne stope koje se naplaćuju na osobne kredite.

Ove kamatne stope mogu biti više od kamatnih stopa koje se naplaćuju na druge vrste kredita, poput hipotekarnih kredita.

Drugi nedostatak je mogućnost da klijenti padnu u dugove ako ne mogu redovito otplaćivati ​​kredit. Ferratum može naplaćivati ​​visoke naknade za kašnjenje ili neplaćanje kredita, što može dovesti do daljnjih financijskih problema.

Treći nedostatak je to što Ferratum zahtijeva da klijenti imaju redovni izvor prihoda kako bi se kredit mogao odobriti.

To može biti problem za ljude koji su nezaposleni ili imaju nepravilne prihode.

Ukratko, osobni krediti koje nudi Ferratum imaju svoje prednosti i nedostatke. Prednosti uključuju brzu obradu zahtjeva, online apliciranje, fleksibilne uvjete otplate i mogućnost rane otplata kredita. Nedostaci uključuju visoke kamatne stope, mogućnost pada u dugove i zahtjev za redovnim izvorom prihoda. Prije nego što se odlučite za kredit, važno je pažljivo proučiti uvjete i razmotriti sve prednosti i nedostatke.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.