Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:40
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Oprezno s novcem na internetu

Novac i njegovo korištenje na internetu

U današnje vrijeme internet je veliko tržište roba, proizvoda i usluga. Sve se može nabaviti i dogovoriti preko interneta, od usluga masaže, do kupovine cipela ili autoguma. Postoje specijalizirane stranice proizvođača koji imaju svoje web shopove na internetu, no postoje i distributeri koji preprodaju i distribuiraju proizvode drugih proizvođača.

Također ljekarne, drogerije i veliki trgovci imaju svoje web stranice na kojima možete uz dostavu naručiti sve što vam je potrebno na vaš kućni prag.

Način plaćanja i novac koji ćete potrošiti putem različitih načina plaćanja ovisi o samoj web stranici što prihvaća kao sredstva plaćanja. To mogu biti kreditne kartice, gotov novac prilikom preuzimanja pošiljke, uplata unaprijed internet bankarstvom, plaćanje PayPalom, plaćanje bitcoinima i drugi oblici plaćanja. Ukoliko volite trošiti putem interneta najbrži kredit će vam pomoći da imate dovoljno sredstava, no ne zaboravite da kredit trebate vratiti i da ćete za njegovo korištenje platiti određeni iznos kamate ovisno o inicijalnom iznosu kredita i roku otplate.

Pazite gdje na internetu trošite svoj novac

Nažalost, kao i u stvarnom svijetu tako i u virtualnom svijetu postoje prevaranti, čak možda i više nego u stvarnom svijetu jer sena internetu lakše sakriti iza lažnih web stranica i lažnih profila, pa čak i lažnih telefona. Proizvodi koje prodaju samo i isključivo proizvođači izuzetno su na meti prevaranata koji nude lažne proizvode koji nemaju jednaki učinak kao originalni proizvodi koje biste naručili direktno od proizvođača.

Najviše su na meti proizvodi koji djeluju na zdravlje i ljudski organizam, kao na primjer čudotvorni lijekovi, tablete za mršavljenje, kreme za uklanjanje kožnih problema i slični proizvodi koje možete nabaviti jedino putem web stranica proizvođača i ne možete ih naći u ljekarnama i drogerijama.

Ne samo da vam se može dogoditi da ćete naručiti lažne proizvode, nego vam se može dogoditi da proizvod uopće nećete ni dobiti naročito ako je jedino sredstvo plaćanja kreditna kartica, te novac u gotovini prilikom preuzimanja paketa nije niti ponuđena opcija plaćanja. Ukoliko takve stranice ne prihvaćaju novac kao gotovinu već isključivo kreditne kartice vjerujte da im je jedini cilj prikupiti podatke o vašoj kreditnoj kartici te vas na taj način prevariti daljnjim korištenjem vaše kreditne kartice i stvarajući vam troškove koje ćete vi morati otplaćivati.

Novac i plaćanje internet bankarstvom i aplikacijama

Novac i internet mogu imati i drugačiji odnos, ne samo kao potrošnja i kupovanje na internetu. Internet je mjesto na kojem raspolažete sa svojim novcem. Bez obzira da li se spajate na stranicu banke i koristite internet bankarstvo ili koristiti aplikacije za plaćanja koje su povezane sa vašim osnovnim bankovnim računom.

Također, Bitcoin je novac koji je zapravo virtualan, no služi kao sredstvo za plaćanje internetom i brojni web shopovi prihvaćaju Bitcoine kao sredstvo plaćanja.

Putem interneta možete dogovarati i kredite u svojoj matičnoj banci, ali i kod drugih banaka i financijsko kreditnih tvrtki koje se bave kreditiranjima. Postoje brojni načini u kojima su novčana sredstva i internet povezani, te u svakoj transakciji trebate biti vrlo oprezni pogotovo ako ste na mail primili poruku od nepoznatog pošiljatelja koji u svojoj domeni ima naziv vaše banke ali ipak vam se čini da to nije domena vaše banke, a traže vas vaše osobne podatke i podatke o bankovnom računu i slično. Ne, odgovarajte na takve mailove već prije toga kontaktirajte svoju banku i provjerite o čemu se radi. Banke ne šalju takve mailove, već prevaranti koji pokušavaju doći do vaših podataka i prevariti vas.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.