Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online zajam

Zajmovi online sve su češći prizor u našem društvu. Dok je dio društva i dalje okupiran klasičnim kreditima i klasičnim zajmovima u banci, drugi dio uočava posebne pogodnosti online kreditnog poslovanja i ostaju baš tamo. Online zajam moguć je za svakog, a pitanje je vremena kad će se cijelo društvo prebaciti na ovakav način kreditnog zaduživanja. Online zajam lako je dostupan i teče bez prevelike procedure stoga je primamljiviji onima kojima se ne da čekati na red u bankama i dodatno čekati svoj zajam da sjedne na račun. Neovisno o tome jeste li zaposleni ili ne, penzioner ili student, online zajmovi čekaju na Vas. Odlučite se na ovu vrstu kreditnog poslovanja i pridružite se tisućama u Hrvatskoj koji svoje posudbe obavljaju putem interneta.

Online zajam – brži i jednostavniji od klasičnog

Zašto se sve više ljudi odlučuje na online zajam kad kod klasičnog ništa ne fali? Odgovor na to pitanje leži u činjenici da su online zajmovi značajno brži. Brži su u smislu da sjedaju na račun u svega nekoliko sati od slanja zahtjeva za zajmom. Klasični zajmovi također obvezuju klijente na duge procedure, a online zajmovi zahtijevaju samo minimum podataka, onih najbitnijih. Odlučite se za bržu metodu podizanja zajma i olakšajte si život.

Online zajam – ne zahtjeva društvene kontakte

Kako se danas svi pazimo kako situacija s koronavirusom ne bi postala alarmantna, tako se poslovanje diljem različitih djelatnosti seli na online. Online dogovaranje zajmova ne zahtjeva društvene kontakte i potencijalno prenošenje zaraze. Ovo osobito vrijedi za starije članove našeg društva koje treba posebno potaknuti na podizanje online kredita i zajmova. Krediti online tako postaju sve povoljniji i pogodniji, navodeći društvo da sve veći dio kreditnog ugovaranja obavljaju online. Online zajam, osim što je brz, također dolazi i s drugim pogodnostima koje nećete vidjeti u klasičnom modelu.

Online zajam – bez naknada i dodatnih provizija

Online zajam možete podići brzo i jednostavno, a osim tih prednosti, također ćete dići zajam bez dodatnih provizija davatelju usluga koje se obično javljaju u procesu podizanja kredita u klasičnom smislu. Pridružite se gomili koja je već shvatila prave prednosti ovog modela kreditiranja i svoj online zajam podignite bez dodatnih naknada. Online poslovanje kreditima postaje sve češći prizor, a time se i prednosti povećavaju. Kako biste osigurali svoj online zajam u bizarno vrijeme 2020. godine i time zaštitili i građane oko Vas, ponude zajmova online sada su povoljnije nego ikad.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.