Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za obrtnike

Vrste kredita za obrtnike

Krediti za obrtnike su specijalizirani oblici financiranja namijenjeni poduzetnicima koji se bave obrtničkom djelatnošću. Ovi krediti nude financijsku potporu koja je često ključna za razvoj i rast poslovanja. Postoji nekoliko vrsta kredita za obrtnike, a svaki od njih ima svoje prednosti i nedostatke.

Jedna od najčešćih vrsta kredita za obrtnike je kratkoročni kredit.

Ovaj kredit se obično koristi za financiranje kratkoročnih potreba poslovanja, poput plaćanja računa ili kupnje zaliha. Kratkoročni krediti su obično manjeg iznosa i rok otplate je kraći, obično do godinu dana.

Druga vrsta kredita za obrtnike su dugoročni krediti. Ovi krediti se koriste za financiranje dugoročnih projekata, poput kupnje nekretnina ili opreme. Dugoročni krediti su obično većeg iznosa i imaju dulji rok otplate, obično od nekoliko godina do desetljeća.

Postoje i posebne vrste kredita za obrtnike, poput kredita za razvoj poslovanja ili kredita za pokretanje novog posla.

Ovi krediti se obično nude uz povoljnije uvjete, poput niže kamatne stope ili dužeg roka otplate.

Kako bi se dobili krediti za obrtnike, poduzetnici moraju ispuniti određene uvjete. Najčešći uvjeti su poslovna stabilnost i kreditna sposobnost, što znači da poduzetnik mora imati stabilan poslovni plan i dobru kreditnu povijest. Također, poduzetnik mora imati dokaz o redovitim prihodima kako bi dokazao da će moći vratiti kredit.

Prednosti kredita za obrtnike su očite.

Ovi krediti omogućuju poduzetnicima da financiraju svoje poslovanje i ostvare svoje ciljeve. Osim toga, financiranje obrtnika putem kredita može doprinijeti razvoju kreditne reputacije, što se može pokazati korisnim pri budućim financijskim transakcijama. Međutim, postoji i nekoliko nedostataka kredita za obrtnike, poput visoke kamatne stope i rizika od prekomjernog zaduženja.

Na kraju krajeva, financiranje poslovanja putem kredita predstavlja ključan faktor za uspješnost obrtnika. Poduzetnici trebaju pažljivo razmotriti svoje potrebe i mogućnosti prije nego se odluče za kredit. Važno je pronaći kredit s povoljnim uvjetima i rokovima otplate kako bi se osiguralo uspješno poslovanje.

Kako dobiti kredit za obrtnike?

Ovo je pitanje koje se često postavlja, a odgovor na njega može biti složen. Postoje određeni koraci koje poduzetnik mora poduzeti kako bi se kvalificirao za kredit za obrtnike.

Prije svega, poduzetnik mora imati jasan i detaljan poslovni plan. Ovaj plan treba uključivati ​​informacije o poslovanju, ciljevima, planovima za budućnost i financijskim projekcijama.

Ovaj plan će biti presudan prilikom apliciranja za kredit, jer će banka ili drugi kreditni davatelj željeti vidjeti da poduzetnik ima jasnu viziju svojeg poslovanja.

Sljedeći korak je priprema financijskih izvještaja. Poduzetnik će morati prikupiti sve relevantne financijske informacije o svom poslovanju, uključujući prihode, rashode, dobit i gubitak. Ove informacije će biti potrebne kako bi se procijenila kreditna sposobnost poduzetnika.

Nakon što su pripremljeni poslovni plan i financijski izvještaji, poduzetnik može početi tražiti kreditne davatelje.

Postoji nekoliko opcija, uključujući banke, kreditne zadruge i online kreditne platforme. Važno je istražiti sve opcije i pronaći kreditnog davatelja s najboljim uvjetima i kamatnim stopama.

Kada se poduzetnik odluči za kreditnog davatelja, morat će podnijeti zahtjev za kredit. Ovaj zahtjev će uključivati ​​informacije o poslovanju, financijskim izvještajima i drugim relevantnim informacijama.

Kreditni davatelj će zatim procijeniti zahtjev i odlučiti hoće li odobriti kredit.

Ako je kredit odobren, poduzetnik će morati potpisati ugovor o kreditu i početi s otplatom. Važno je pažljivo pročitati uvjete kredita i razumjeti sve troškove i uvjete otplate.

Krediti za obrtnike mogu biti ključni za rast i razvoj poslovanja, ali je važno da poduzetnik pažljivo razmotri sve opcije i uvjete prije nego se odluči za kredit. Uz dobar poslovni plan, financijske izvještaje i istraživanje tržišta, poduzetnik može povećati svoje šanse za dobivanje kredita za obrtnike.

Prednosti i nedostaci kredita za obrtnike

Krediti za obrtnike mogu biti korisni za financiranje poslovanja, ali kao i svaki drugi oblik financiranja, imaju i svoje prednosti i nedostatke.

Jedna od prednosti kredita za obrtnike je što omogućuju poduzetnicima da financiraju svoje poslovanje i ostvare svoje ciljeve. Ovi krediti mogu pomoći u rješavanju kratkoročnih financijskih problema, poput plaćanja računa ili kupnje zaliha, kao i dugoročnih potreba, poput kupnje nekretnina ili opreme.

Krediti za obrtnike također mogu pomoći u izgradnji kreditne povijesti i reputacije, što može biti korisno pri budućim financijskim transakcijama.

Međutim, postoje i neki nedostaci kredita za obrtnike. Jedan od najvećih nedostataka je visoka kamatna stopa koja se obično primjenjuje na ove kredite. Ovo može značiti da će poduzetnik na kraju platiti više nego što je posuđeno.

Dodatno, financiranje obrtnika putem kreditiranja može dovesti do prevelike količine duga, što predstavlja rizik za poslovanje.

Još jedan nedostatak kredita za obrtnike je što se obično zahtijeva neka vrsta kolaterala. To može biti nekretnina, vozilo ili druga imovina koju poduzetnik posjeduje.

Ako poduzetnik ne uspije vratiti kredit, kreditni davatelj može preuzeti kolateral, što može biti vrlo štetno za poslovanje.

Financiranje poslovanja za obrtnike može biti izazovno, pogotovo za one koji tek započinju svoj posao ili imaju lošu kreditnu povijest. Kreditni davatelji obično traže dokaz o poslovnoj stabilnosti i kreditnoj sposobnosti, što može biti teško za poduzetnike koji tek započinju poslovanje.

Na kraju krajeva, financiranje poslovanja može biti olakšano kreditima namijenjenima obrtnicima, no prije nego što se odlučite za kredit, bitno je temeljito razmotriti sve prednosti i nedostatke. Poduzetnik bi trebao izraditi detaljan poslovni plan i pripremiti financijske izvještaje kako bi povećao svoje šanse za dobivanje kredita. Također, važno je pronaći kreditnog davatelja s najboljim uvjetima i kamatnim stopama kako bi se smanjili troškovi i rizici.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.