Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:40
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Koju kreditnu karticu odabrati

Kreditna kartica za koju se odlučiti

Kreditna kartica je način na koji se može vršiti plaćanje i izdaju ih banke i kartične kuće. Za svaku kreditnu karticu se određuje limit potrošnje koji na primjer banka kod koje imate otvoren tekući račun određuje prema vašoj kreditnoj sposobnosti. Kartične kuće određuju limite prema svojim internim pravilima, te također provjeravaju kreditnu sposobnost.

Ovisno za što vam kartica treba takvu ćete karticu i odabrati. Karticom možete plaćati u trgovinama, na internetu, dizati novac na bankomatima, plaćati na rate, dizati kredite i pozajmice te ih otplaćivati kreditnim karticama.

Zapravo kreditna kartica vam pomaže da podmirite financijski minus koji imate u kućnom budžetu, odnosno pomaže vam da ne dođete u financijski minus, na primjer ukoliko kupujete na rate odgađate plaćanje prema svojim mogućnostima. Za korištenje kreditne kartice plaćat ćete godišnju članarinu, no možda i mjesečnu naknadu umjesto članarine. Ukoliko dižete novac putem ove kartice kamatne stope su znatno više nego da uzmete gotovinski kredit ili brzu pozajmicu.

Kreditna kartica vrste

Postoji više vrsta kreditnih kartica, zapravo dvije osnovne vrste, obična kreditna kartica i revolving kreditna kartica. Osnovna razlika između ovih dviju vrsti kreditnih kartica je način otplate troškova koje ćete napraviti.

Kod obične kreditne kartice sve troškove koje napravite tokom mjeseca, a da nije na rate morat ćete platiti sljedeći mjesec po izdavanju računa. Kod revolving kartica imate određen limit koji možete trošiti, a otplaćivat ćete samo određeni postotak na primjer 5% s time da će vam biti određen minimum iznosa koji morate uplatiti ukoliko je tih 5% manje od tog minimalnog limita. No, za korištenje sredstava po revolving kartici će vam biti obračunate kamate koje ćete plaćati na dnevnoj bazi sve dok ne otplatite dugovanje koje imate. Jednako je i kod običnih kartica samo što kod njih plaćate kamate obračunate do kraja mjeseca jer se sa završetkom mjeseca izdaje račun. Ukoliko račun ne platite u roku još ćete na sve platiti i zatezne kamate.

Uz pomoć obje vrste kartica možete dogovoriti i dizanje i ugovaranje kredita, te se krediti mogu otplaćivati i kroz rate uz pomoć kreditnih kartica.

Kreditna kartica kako do nje

Kreditna kartica je platežno sredstvo i izdaju ih banke koje imaju franšize internacionalnih kartičnih kuća poput VISA, Mastercarda, VISA Premium. Stoga i vaša matična banka može izdati kreditnu karticu za vaše potrebe ovisno o vašim potrebama. U Hrvatskoj su zapravo banke i jedine koje mogu izdati ovakve vrste kreditnih kartica. A jedina preostala kartična kuća je za izdavanje Diners kartice koja također uključena u bankovnu grupaciju.

Kreditna kartica se može dobiti kod druge banke koja nije vaša matična banka jer provjeru kreditne sposobnosti banke danas mogu odraditi same unutar bankovnog sustava i provjeriti vašu platežnu sposobnost, te vam odobriti izdavanje kreditne kartice. Naravno da će druga banka nastojati privući vas da svoj tekući račun prebacite kod njih nudeći vam posebne pakete koji će obuhvaćati i pomoć na cesti, razna osiguranja i slično.

Cilj im je da vi svoja primanja prebacite kod njih te da postanete njihov novi klijent kojeg će nagraditi dolaskom u njihovu banku primamljivim paketom za tekuće račune i kreditne kartice.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.