Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako premostiti vrijeme nezaposlenosti?

Nezaposlenost – prvi koraci

Nažalost, nerijetka je situacija da se nađemo pojedinac nađe u situaciji da je nezaposlen odnosno da nije u radnom odnosu. Bilo da se radi o nezaposlenosti nakon završetka obrazovanja ili je pak nezaposlenost nastupila zbog isteka roka koji je ugovoren ili zbog otkaza, postoje određeni koraci koje je potrebno poduzeti kako bi se navedeno razdoblje što lakše premostilo. U svakom slučaju, prvi korak svakako bi bio prijava na zavod za zapošljavanje. Na taj način pojedinac ulazi u evidenciju zavoda te može ostvariti određena prava koja su propisana zakonom kao npr. pravo na novčanu naknadu za vrijeme nezaposlenosti. Također, u slučaju potrage za prvim poslom, uvjet za ostvarivanje potpora obično je vezan za prijavu na zavod pa se u svakom slučaju preporučuje da prvi korak bude prijava na zavod. S obzirom da nezaposlenost obično podrazumijeva nedostatak prihoda, u interesu je pojedinca da što prije pronađe posao kako ne bi morao tražiti brzi zajam da pokrije troškove života.

Kako premostiti nezaposlenost?

Kao što smo to već naveli, u slučaju nezaposlenosti svakako je poželjno prijaviti se na zavod za zapošljavanje jer navedena prijava ne samo da povećava šanse za pronalaskom posla, nego i povlači za sobom mogućnost ostvarivanja određenih prava. Međutim, nezaposlenost je također prilika da pojedinac na miru razmisli o tome gdje i što želi raditi. Dakle, nezaposlenost je potrebno je iskoristiti za smišljanje novih planova i ideja za koje inače zbog obaveza na poslu nemamo vremena. Na taj način ne samo da ćemo potrošiti višak vremena nego postoji mogućnost za stvaranje novih ideja i planova koje se mogu isplatiti u budućnosti. Također, ako ste nezaposleni, sada je vrijeme da se posvetite stvarima za koje inače niste imali vremena pa tako možete započeti novi hobi ili se posvetiti starom. Ljudi ponekada tek kada imaju vremena za svoje hobije pronađu i način da preko njih zarađuju novac pa na taj način spoje ugodno s korisnim.

Nezaposlenost kao prilika za obnavljanje starih veza

Nezaposlenost je također prilika da se pojedinac više poveže sa svojom obitelji i prijateljima. Time ćete poboljšati svoje privatne odnose i bolje ćete se osjećati. Također, kretanje među ljudima te upoznavanje novih zasigurno će dovesti i do stvaranja novih prilika za zaposlenje. Možda baš Vaš stari prijatelj s kojim prije nikako niste imali priliku sjesti na kavu ima odličnu poslovnu priliku ili se pak sa rođakom odlučite upustiti u novi poduzetnički pothvat. Mogućnosti su brojne, a povećanjem mreže svojih kontakata otvorit ćete si mnoga vrata koja su bila zatvorena ili za koja niste niti znali da postoje. Dakle, nezaposlenost treba sagledati sa pozitivne strane jer je ista prilika da na mnoge načine poboljšate svoju situaciju i vještine i to ponajviše zbog viška vremena koje sada imate na raspolaganju. Ako razmišljate na takav način, vrijeme nezaposlenosti postat će prilika, a ne neprilika. Takav stav, neminovno će omogućiti da se nezaposlenosti riješite brzo i bezbolno.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.