Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako naplatiti dugove tvrtki?

Dugovi i kako ih pokriti?

Dugovi su sastavni dio svakog posla te morate biti spremni na njih kao dio radne svakodnevice. Na žalost, nastanak dugova ne možemo izbjeći ali zato se možemo osigurati da se ti dugovi naplate, a da u međuvremenu imamo način za podmiriti sve relevantne račune. Problemi sa dugovima lako se rješavaju ako postoji stabilan priljev novca kada vam je on potreban. Primjerice, ako ste naručili neku robu za kupca, a kupac kasni s plaćanjem, vi i dalje morate osobno pokriti trošak naručene robe. Ako vam u ikojem trenu fali novaca, uvijek vam mogu pomoći usluge kao što su to gotovinski krediti preko interneta. Radi se o modernoj vrsti financijske usluge koja se može ostvariti uz minimum papirologije iz udobnosti vlastitog doma. Za ovakav tip kredita se možete prijaviti preko interneta u bilo kojem trenutku, a isplatu možete očekivati kroz svega 24 sata. Na taj način pokrijete troškove nabave, a dok vam kupac plati račune s dodatnom kamatom radi kašnjenja, vi ste svakako u plusu.

Dugovi i kako nastaju?

Svako poslovanje nosi sa sobom određenu dozu rizika. Dok god je novac u igri, postoji mogućnost da će doći do nastanka dugova i kašnjenja sa otplatom istih. Na žalost, dugovi su nešto što se u poslovnom svijetu ne može izbjeći, posebice zato što mogu nastati iz različitih razloga na koje se ne može uvijek utjecati. Primjerice, moglo je doći do dodatnih neplaniranih troškova radi vanjskih čimbenika na koje niste mogli utjecati ni vi niti kupac. Za primjer, tu se može raditi o posljedicama pandemije, ekonomske krize, opće inflacije, političkih igri ili kao posljedica ratom pogođenog područja. Jedino što je sigurno u svemu je to da će dugovi svakako nastajati na ovaj ili onaj način pa je stoga jedino bitno da te dugove uspijete na neki način i naplatiti. Najveću sigurnost za naplatu dugova vam predstavlja uredno vođenje papirologije. Primjerice, ako ne želite ostati zakinuti morate imati potpisan kupoprodajni ugovor s kupcem u kojem je jasno definirano koji je rok za naplatu računa.

Dugovi i kako se zaštititi?

Kao što smo spomenuli, glavna zaštita koju imate za naplatu dugova je dobro vođena papirologija s jasno izdanim računima. Dok god imate definirano točno u kojem roku je potrebno platiti za pruženu uslugu i koje su posljedice za kašnjenje u plaćanju, imate pravnu osnovu preko koje možete kasnije i prisilno naplatiti dugove ako bude potrebe za tim. Prisilna naplata direktno sa računa dužnika može se pokrenuti preko FINE, a dok god druga strana nije u blokadi, vi ćete svoj novac dobiti. Ako je pak dužnikov račun u blokadi, cijela stvar se znatno zakomplicira i ne postoji garancija da ćete uspjeti dobiti sav novac koji bi trebali. Iz tog razloga je najbolji način da se pokriju dugovi taj da se oni u startu izbjegnu ako je to ikako moguće. Jasno definirajte sa kupcem sve uvjete oko kupovine i plaćanja unaprijed te šaljite pismene opomene ako dođe do kašnjenja. Ne radite dogovore na riječ već za sve koristite potpisane ugovore kako bi se maksimalno zaštitili ako se pojave dugovi.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.