Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum krediti

Ferratum je nekad bio mala banka u Finskoj o kojoj nitko nije znao. Danas, 15 godina kasnije, Ferratum je postao simbol digitalnog bankarskog poslovanja i tehnološki napredne bankarske prakse. U preko 25 zemalja svijeta, Ferratum krediti omogućuju građanima različitih nacionalnosti nove prilike u životu, nove poslovne planove i nove investicije. Ferratum krediti mogu pomoći i Vama i svakome tko se nalazi u financijskom škripcu. Ostvarite svoje kredit brzo i jednostavno uz Ferratumovu ponudu online kredita i uvjerite se zašto su online krediti ispred klasičnih više koraka. Krediti online predstavljaju budućnost ovog posla, a 2020. godina to je samo ubrzala.

Ferratum krediti – krediti novog doba

Uz dolazak koronavirusa u centar zbivanja tokom 2020. godine, počeli smo voditi računa o društvenom distanciranju i poštovanju mjera opreza radi suzbijanja zaraze. Takav stav imamo i u poslu pa sve više poslova pokušava svoj rad preseliti online, bilo to preko online shopova za trgovce ili konferencija online za druge biznise. Ferratum krediti također sele online, a online ponude kredita dolaze s nekim pogodnostima koje nećemo pronaći u klasičnom sustavu kredita. Online krediti svakako su krediti novog doba – njihova jednostavnosti, brzina i efikasnost svakako prelaze obične kredite stoga odlučiti se za ovakav kredit nije baš i teško.

Ferratum krediti – online brzina

Online krediti vrlo lako mogu dospjeti na Vaš račun. Uz samo par klikova, Ferratum krediti se isplaćuju unutar jednog dana, a ljudi kojima je novac potreban što prije, svoje rješenje mogu naći u ovakvoj vrsti kredita. Krediti koji sjedaju odmah na račun znače i da je procedura podizanja kredita vrlo jednostavna i kratka. Nema više čekanja u redovima, traženja jamca i ovjera poslodavca. Krediti u Ferratumu ne traže ništa osim Vaših osnovnih podataka pa budite spremni na najbrži kredit ikad. Ferratum krediti također sadrže druge pogodnosti u svojem sadržaju.

Ferratum krediti – pogodnosti online kredita

Krediti online, naročito Ferratum krediti, ne dolaze samo brzo i jednostavno. Različite naknade koje vidimo u klasičnim kreditima u banci ovdje nikad nećete platiti. Online krediti brzo sjedaju na račun pa nema razloga da se radi troškova procedure klijentima uzimaju dodatni novci. Kredit podignete, vratite ga i niste platili ništa više banci, samo kamatu. Ma, čak i kad uzimate kredit na kratko, a da taj kredit nije visok, možete ga vratiti banci čak i bez kamata! Znači svatko tko treba novac što prije, treba se odlučiti na Ferratum kredite i riješiti svoje probleme odmah. Ferratum krediti dobro će doći svakome u vremenu globalne pandemije pa se odlučite i Vi da svoj novac posuđujete kod kredibilne kreditne kuće.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.