Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:40
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko krediti

U svijetu banaka teško je postići status jake bankovne grupe i opstati na tržištu. Ipak, neke banke uspjele su u tome ulažući godine truda, ispitivanja tržišta i jakim poslovanjem kako bi se održale među jakom konkurencijom. Addiko banka spada u takvu grupu kompanija, a svojom ponudom kredita okupira pažnju mnogih u Europi i svijetu. Addiko krediti danas su dostupniji nego inače, zahvaljujući online modelu kreditiranja u kojem je puno lakše sklopiti ugovor o kreditu i zahvatiti veći dio tržišta. Addiko krediti online omogućili su mnogobrojnih građanima da ostvare svoje ciljeve, bili oni poslovni ili privatni, a pomoći će i Vama u realizaciji Vaših.

Addiko krediti – online revolucija

Kako je svijet pomalo sve adaptiraniji na tehnološke inovacije tokom zadnjih 30 godina, tako se i slika današnjeg društva mijenja. Ne idemo više za svaki zadatak van svoje kuće kako bismo ga obavili, već imamo i online uslugu za mnoge od tih zadataka. Trgovina je znatno postala prisutna online, a sad je na red došlo i kreditno poslovanje. Kako se sve više potiče transakcija online, tako su i krediti sve češće u online obliku. Addiko je svjestan toga stoga nije ni čudo da su se rano uključili u svijet online kredita. Addiko krediti online dolaze s posebnim pogodnostima u vrijeme tranzicije na digitalno poslovanje.

Addiko krediti – pogodnosti u tranzitnom razdoblju

Kako se većina još nije okušala u svijetu online kredita, tako su ponude online kredita vrlo pogodne. Addiko krediti online razlikuju se od klasičnih jer je brzina isplate takvih kredita višestruko bolja nego u klasičnom sustavu. Addiko krediti dostupniji su nego klasični, a pogodnosti uključuju i izostanak dodatnih naknada i provizija koje uviđamo kad kredit podižemo u standardnom obliku. Ove pogodnosti tu su kako bismo što brže prešli u online kreditni sustav, istodobno poštujući društvene odgovornosti koje se od nas očekuju u 2020. godini.

Addiko krediti – krediti su pogodniji nego ikad

Kako je cilj preseliti što više poslovanja online, tako su ponude kredita smiješno pogodne. U nekim situacijama imate priliku osigurati si kredit bez kamata. Ovakvi gotovinski kredit može doći bez kamata kada se obvežemo na kratak rok otplate kredita i ne podižemo neku ogromnu sumu novaca. Addiko krediti omogućit će svakome da podigne svoj kredit i realizira svoje planove, a da pritom ne vrati banci ni euro više od onog što je posudio. Sada je pravo vrijeme za online kredite – ne oklijevajte jer ovakve ponude neće potrajati zauvijek. Odlučite se na svoj online kredit i riješite probleme koje odgađate već godinama.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.