Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!AKCIJA! BESPLATAN kredit za NOVE korisnike do 400 € sa rokom otplate do 30 dana. Bez naknada, jamca i skrivenih troškova. Posudiš 400 € - vratiš 400 €

Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 29.11.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko krediti

U svijetu banaka teško je postići status jake bankovne grupe i opstati na tržištu. Ipak, neke banke uspjele su u tome ulažući godine truda, ispitivanja tržišta i jakim poslovanjem kako bi se održale među jakom konkurencijom. Addiko banka spada u takvu grupu kompanija, a svojom ponudom kredita okupira pažnju mnogih u Europi i svijetu. Addiko krediti danas su dostupniji nego inače, zahvaljujući online modelu kreditiranja u kojem je puno lakše sklopiti ugovor o kreditu i zahvatiti veći dio tržišta. Addiko krediti online omogućili su mnogobrojnih građanima da ostvare svoje ciljeve, bili oni poslovni ili privatni, a pomoći će i Vama u realizaciji Vaših.

Addiko krediti – online revolucija

Kako je svijet pomalo sve adaptiraniji na tehnološke inovacije tokom zadnjih 30 godina, tako se i slika današnjeg društva mijenja. Ne idemo više za svaki zadatak van svoje kuće kako bismo ga obavili, već imamo i online uslugu za mnoge od tih zadataka. Trgovina je znatno postala prisutna online, a sad je na red došlo i kreditno poslovanje. Kako se sve više potiče transakcija online, tako su i krediti sve češće u online obliku. Addiko je svjestan toga stoga nije ni čudo da su se rano uključili u svijet online kredita. Addiko krediti online dolaze s posebnim pogodnostima u vrijeme tranzicije na digitalno poslovanje.

Addiko krediti – pogodnosti u tranzitnom razdoblju

Kako se većina još nije okušala u svijetu online kredita, tako su ponude online kredita vrlo pogodne. Addiko krediti online razlikuju se od klasičnih jer je brzina isplate takvih kredita višestruko bolja nego u klasičnom sustavu. Addiko krediti dostupniji su nego klasični, a pogodnosti uključuju i izostanak dodatnih naknada i provizija koje uviđamo kad kredit podižemo u standardnom obliku. Ove pogodnosti tu su kako bismo što brže prešli u online kreditni sustav, istodobno poštujući društvene odgovornosti koje se od nas očekuju u 2020. godini.

Addiko krediti – krediti su pogodniji nego ikad

Kako je cilj preseliti što više poslovanja online, tako su ponude kredita smiješno pogodne. U nekim situacijama imate priliku osigurati si kredit bez kamata. Ovakvi gotovinski kredit može doći bez kamata kada se obvežemo na kratak rok otplate kredita i ne podižemo neku ogromnu sumu novaca. Addiko krediti omogućit će svakome da podigne svoj kredit i realizira svoje planove, a da pritom ne vrati banci ni euro više od onog što je posudio. Sada je pravo vrijeme za online kredite – ne oklijevajte jer ovakve ponude neće potrajati zauvijek. Odlučite se na svoj online kredit i riješite probleme koje odgađate već godinama.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.