Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko banka krediti za penzionere

Hrvatska, a tako i Europa je puna penzionera. Srednja dob u Europi veća je nego igdje drugdje u svijetu, a penzioneri su dio društva koji je u drugim dijelovima svijeta zapostavljen, no ne i u Europi. Penzioneri kod nas imaju pristupe kreditima pod boljim uvjetima nego igdje drugdje, a posebni uvjeti neke će penzionere odvući od ideje podizanja kredita. Addiko banka krediti za penzionere zato daju umirovljenicima alternativu kad im je potreban novac. Penzioneri nisu nikako bez troškova, a kad dođu lijekovi koje treba platiti, mnogi će se umirovljenici naći u situaciji da trebaju kredit. Addiko banka krediti za penzionere pokrit će takve potrebe!

Addiko banka krediti za penzionere – za svaku primjenu

Addiko banka razumije potrebe umirovljenika i zato je skrojio ponudu kredita za penzionere usklađene za njihov status. Krediti ovog tipa naravno da imaju limitirani rok za otplatu kako se stvari ne bi dodatno zakomplicirale smrću penzionera. Ovi krediti nenamjenskog su karaktera stoga će penzioneri moći ih iskoristiti za različitu namjenu. Nekima je potrebno radi zdravstvenih troškova i to zahvaća najveći dio potrebe za kreditima. Drugi žele uživati pod stare dane i putovati, a Addiko banka krediti za penzionere mogu se iskoristiti i za takve želje. U svakom slučaju, penzioneri mogu očekivati transparentan kredit za svoje potrebe.

Addiko banka krediti za penzionere – krediti i korona

Izbijanje pandemije koronavirusa dovela je globalno društvo pod izazov. Društveno distanciranje i nošenje maski tu je kako ne bismo preopteretili naš zdravstveni sustav. Taj isti sustav najviše je potreban upravo umirovljenicima koji su najčešći posjetioci zdravstvenih ustanova. Kako bismo spriječili da se zaraza proširi, naročito među penzionerima, moramo čak i kreditno poslovanje maksimalno preseliti online. Penzioneri se u 2020. više nego ikad adaptiraju na svijet interneta i digitalizacije koji nisu bili dio njihovog svijeta i njihovog vremena. Addiko banka krediti za penzionere zato su dostupni i online.

Addiko banka krediti za penzionere – online krediti

Kreditno poslovanje online najbolja je solucija za penzionere jer: ne izlaze van i ne riskiraju svoje zdravlje, time ne preopterećuju zdravstveni sustav koji je njima najpotrebniji; brz sustav online kredita omogućit će svakom penzioneru da ostvari kredit vrlo brzo, bez čekanja tjednima; nikakve dodatne naknade i provizije nisu prisutne u online kreditima. Addiko banka krediti za penzionere samo su jedna od brojnih ponuda online kredita pomoću kojih svatko može zatražiti kredit. Penzioneri moraju posebno paziti na svoje zdravlje zato su online krediti danas najbolja opcija!

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.