Brzi krediti u 15 minuta

Za one kojima je novac hitno potreban, tu je brzi kredit online. 5 minuta za prijavu, 15 minuta za isplatu!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko banka kredit

Svijet kredita i kreditnog poslovanja sve je veći i prisutniji. Svatko od nas prije ili kasnije se odluči na kredit. Dok neke banke i dalje stoje kod svojih protokola i ne pomiču se s mjesta, druge se drže inovacija i implementiraju ih u svoje sustave. Addiko banka prati trendove pa nije ni čudo da su danas online krediti sve prisutniji. Addiko banka kredit traženi je kredit među Hrvatima upravo zbog povoljnih uvjeta i brzog procesa. Kombinacijom toga s generalnim trendom prelaska na online model kreditiranja, Addiko banka kredit isplatit će se svakome. Koje su pogodnosti ovakvih kredita i zašto su danas tako popularni donosimo u tekstu.

Addiko banka kredit – digitalna revolucija banaka

Kako je digitalizacija sve prisutnija u svemu čime se bavimo na dnevnoj bazi, tako su na red stigle i banke zajedno sa svojim kreditima. Dok je nekad podizanje kredita bilo isključivo u klasičnom smislu, danas imamo mnoge ponude online kredita koje prednjače u puno segmenata pred klasičnim modelom. Digitalna revolucija, u kombinaciji s pandemijom koja očekuje od nas što manje kontakata, zajedno su donijele nove ponude i reformirale sustav kredita. Addiko banka kredit tako je dostupniji danas preko online puteva, a istodobno i puno jednostavniji.

Addiko banka kredit – podignite kredit brzo i jednostavno

Procedura podizanja kredita zna trajati dugo i biti vrlo zamorna. Štoviše, dolazi uz dodatne provizije o kojima nam nitko nije rekao ranije. Takav model kreditiranja je prošlost, a Addiko banka kredit online neće Vas koštati dodatnih naknada i provizija. Osim toga, ovakvi krediti ugovaraju se u par klikova, a novac sjeda na Vaš račun u istom danu. Odlučite se za online kredit koji dolazi do Vas brzo i jednostavno. Nema više dosadnih procedura i skrivenih troškova. Addiko banka kredit promijenit će Vaš stav po pitanju kredita, a pogodnosti ne staju samo na brzini i jednostavnosti.

Addiko banka kredit – krediti za svakoga

Krediti online Addiko banke omogućit će svakome komu je potreban kredit odmah da dobije šansu. Krediti online izdaju se uz jednostavnu proceduru, bez ovjere poslodavca, bez dodatne papirologije i bez uvida u HROK. Addiko banka online krediti navest će Vas da promijenite svoj stav prema kreditima. Jednostavni krediti gdje sami određujete sumu novca i rok otplate privući će i one neodlučne. Addiko banka kredit predstavlja svojevrsnu revoluciju u kreditnom poslovanju, a pogodnosti ove razine trajat će samo privremeno stoga se odlučite već danas. Podignite najpovoljniji kredit i riješite svoje probleme. Klasični krediti su prošlost, online krediti su ono što je sada najpogodnije.

Brzi kredit

Bez dokumentacije uz minimalne uvjete

Krediti u svakom obliku mogu biti i za Vas, a uz digitalno vrijeme, vrijeme je i da kredite digitaliziramo. Brže, efikasnije, odgovornije – online krediti čine se kao budućnost poslovanja.